Ajax trekt faciliteiten van VAK 410 in

Bron: www.ajaxshowtime.com

Op zijn officiële website heeft Ajax tekst en uitleg gegeven naar aanleiding van het vooronderzoek van de aanklager betaald voetbal naar de incidenten tijdens de wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord van afgelopen zondag. Hierbij wordt onder meer aangegeven dat per direct voor de rest van het seizoen alle faciliteiten van VAK 410 zijn ingetrokken. 

Ajax meldt dat het een voorkeur heeft voor een dadergerichte aanpak boven het opleggen van collectieve maatregelen. Hierbij wordt aangegeven dat de dader van de Kenneth Vermeer-pop direct na afloop van de wedstrijd is aangehouden en net als de toeschouwer die vuurwerk in een ander vak gooide bestraft is met een stadionverbod.

In totaal heeft de Amsterdamse club twintig bezoekers op het oog, waarvan er van acht de gegevens bekend zijn. Volgens de laatste berichten zouden deze twintig personen zich aantoonbaar schuldig hebben gemaakt aan wanordelijkheden. De verwachting is dat zij een stadionverbod zullen krijgen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/94220/ajax-trekt-faciliteiten-van-vak-410-in

Gegevens