‘Vergeefs bod Ajax van 1,7 miljoen euro op Roemeens toptalent Ivan’

Bron: ajaxfanzone.nl

Universitatea Craiova heeft een aanbieding van Ajax afgeslagen. Ajax had 1,7 miljoen euro over voor Andrei Ivan, maar voor dat bedrag willen de Roemenen de negentienjarige aanvaller niet laten gaan, zo zegt althans de vader van Andrei in de Roemeense media: “Hij gaat niet zomaar weg. Ajax bood bijvoorbeeld 1,7 miljoen, maar de club eist 3 miljoen en een doorverkooppercentage van dertig procent. Ook een bod van 2 miljoen van Zenit Sint-Petersburg werd afgewezen.”

De enkelvoudig Roemeens international zou bij Ajax door George Ogararu zijn aanbevolen. Naast Zenit worden ook Barcelona, Juventus, AS Roma en Steaua Boekarest gelinkt aan het talent. Ivan speelde eerder voor CSM Moreni en Scoala de Fotbol Sporting en kwam in dienst van Craiova inmiddels tot 6 doelpunten en 5 assists in 47 officiële wedstrijden. Hij heeft bij Craiova nog een contract tot 1 januari 2021 en in de verbintenis zou een gelimiteerde som van twaalf miljoen euro staan.

Bron: Voetbalzone

Likes(28)Dislikes(19)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2016/01/09/vergeefs-bod-ajax-van-17-miljoen-euro-op-roemeens-toptalent-ivan/