Stam betreurt situatie Boilesen: ‘Jammer dat ik hem van De Boer niet op mag stellen’

Bron: ajaxfanzone.nl

Nicolai Boilesen hoopt deze maand een oplossing te vinden voor zijn vervelende situatie bij Ajax. De linksback was lange tijd het oogappeltje van Frank de Boer. Vorig seizoen was hij nog in veertien wedstrijden aanvoerder van Ajax, maar werd in de zomer als linksback vervangen door Mitchell Dijks. Frank de Boer heeft Boilesen nu helemaal niet meer nodig: de 23-jarige Deen kwam dit seizoen in nog geen enkele wedstrijd in actie.

Na een teleurstellend seizoen kreeg Boilesen toch nog een aanbieding om zijn contract te verlengen, maar de Deens international zou zich vooral vanwege het late tijdstip waarop Ajax zich meldde niet serieus hebben gevoeld. Zaakwaarnemer en vader Kenny Boilesen ontkent dat: “We hebben nooit een schriftelijke aanbieding gehad”, aldus pa Boilesen tegenover De Telegraaf. “Nicolai zei onmiddellijk dat hij iets nieuws wilde. Ruimschoots op tijd, zodat Ajax en wij in alle rust konden toewerken naar een transfer, afgelopen zomer, die voor alle partijen goed was.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2016/01/08/stam-betreurd-situatie-boilesen-jammer-dat-ik-hem-van-de-boer-niet-op-mag-stellen/