‘De Boer jaagt Heitinga en Van Rhijn richting de uitgang’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Frank de Boer zou John Heitinga en Ricardo van Rhijn naar de uitgang willen jagen, zo meldt de Telegraaf zondagochtend. Beide verdedigers werden buiten de wedstrijdselectie gelaten voor de wedstrijd tegen PEC Zwolle.

Heitinga keerde deze zomer terug bij zijn oude liefde, maar speelde tot nu toe slechts 49 minuten in Ajax 1 en wordt tegen PEC Zwolle al voor de zesde keer dit seizoen buiten de selectie gehouden. “Vooral de manier waarop met de 87-voudig international wordt omgesprongen, zal hem over een wintertransfer laten nadenken”, zo schrijft de Telegraaf. 

Ook Ricardo van Rhijn lijkt richting de uitgang gestuurd te worden door De Boer. Vorig seizoen was de rechtsback nog een vaste waarde en kwam hij tot 40 wedstrijden voor Ajax. Dit seizoen startte hij slechts driemaal in de basis en wordt nu al voor de vierde keer dit seizoen buiten de selectie gelaten. De 24-jarige verdediger lijkt zijn speelminuten dit seizoen dan ook vooral te gaan moeten maken in de Jupiler League met Jong Ajax. Hij is inmiddels voorbij gestreefd door Kenny Tete, die wekelijks een van de betere spelers is.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/de-boer-heitinga-uitgang/