Riedewald: “Dit was een droomjaar voor mij”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Jaïro Riedewald is in de categorie Talent van het Jaar genomineerd voor een Fanny Award. De prijzen worden op 14 december uitgereikt op het Sportgala van Amsterdam. In gesprek met Amsterdam FM blikt de verdediger terug op het afgelopen jaar en kijkt hij vooruit.

“Het is voor mij zeker een droomjaar geweest. Ik weet al van jongs af aan dat Ajax een mooie club is en het was altijd m’n droom om in de ArenA te staan als basisspeler. Dat is nu gelukt”, vertelt Riedewald trots. Maar hij werd niet alleen basisspeler bij Ajax, hij maakte ook zijn debuut voor het Nederlands elftal: “Twee van mijn dromen zijn in heel korte tijd uitgekomen. Basisspeler worden bij Ajax en dan in hetzelfde jaar ook nog debuteren in het Nederlands elftal, dat is gewoon genieten.”

Die prestaties leverden hem de nominatie voor de Fanny Award op, een nominatie waar hij trots op is: “Ik hoorde van de teammanger dat ik genomineerd ben en moest het even op me in laten werken allemaal. Dat ik met een teamsport genomineerd ben voor een individuele prijs is toch bijzonder”, aldus de verdediger.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/riedewald-dit-was-een-droomjaar-voor-mij/