Als politiek en ego ‘s gaan winnen, gaat onze club kapot!

Bron: www.vak410.nl

Als politiek en ego ‘s gaan winnen, gaat onze club kapot!

De recente onrust bij Ajax is voor heel veel supporters een gruwel. Na met verschillende partijen om tafel te hebben gezeten en de gesprekken die nog gepland staan met Directie en Bestuursraad, willen wij als supporters een statement maken tegen de (bestuurlijke) wanorde en chaos die nu bij Ajax de kop opsteekt.

Oproep:

Na overleg en afstemming met groeperingen doet de AFCA Supportersclub een oproep om a.s. zaterdag tijdens de eerstvolgende competitiewedstrijd de vakken op Zuid I en de vakken met ingang zuid j (oa VAK410) gedurende de 1e helft LEEG te houden. Hiervoor zullen de ingangen op de desbetreffende vakken worden ‘geblokkeerd’. Wij verwachten de volledige medewerking van iedereen op de desbetreffende vakken. Verzoek is om instructies op te volgen, zodat iedereen de 2e helft binnen is en er geen problemen ontstaan tijdens de doorstroming.

Alleen op deze manier kunnen wij laten zien dat wij als supporters de situatie totaal onaanvaardbaar vinden. Om met een bekende oud-voetballer te spreken:

Kappen met die shit!

Meer info volgt via de websites

Bestuur AFCA Supportersclub

……

Lees het volledige artikel op http://www.vak410.nl/nieuws/als-politiek-en-ego-%E2%80%98s-gaan-winnen-gaat-onze-club-kapot

Gegevens