De soap rond Wim Jonk gaat door: Keje Molenaar niet welkom bij vergadering

Bron: ajaxfanzone.nl

Het lijkt erop dat de soap omtrent Wim Jonk nog niet compleet is. Op wat kleine aandeelhouders na, steunt de bestuursraad het hoofd jeugdopleidingen niet. Voorzitter van grootaandeelhouders Henrichs wil zelfs niet dat Cruijff-volger Keje Molenaar voor Wim Jonk probeert te bemiddelen.

Keje Molenaar  speelde een grote rol in de Fluwelen Revolutie in 2011 en is als jurist gespecialiseerd in arbeidsconflicten. Toen eerder deze week bekend werd dat Wim Jonk weg moest, wilde Molenaar de zaak maar al te graag oplossen. ‘We hebben uitvoerig met Wim gesproken. Het is helaas niet gelukt om hem aan tafel te krijgen. Dat is jammer, omdat wij Wim respecteren om zijn visie en zijn kennis en kunde.’, vertelde voorzitter Hennie Henrichs van de bestuursraad.

Een manier om werkzaam bij Ajax te blijven lijkt op een arbitragezaak uit te lopen of het wegstemmen van de bestuursraad in december. In hoeverre dit een prettige werksfeer op zal leveren, valt te bezien.

 

Likes(14)Dislikes(59)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2015/11/13/de-soap-rond-wim-jonk-gaat-door-keje-molenaar-niet-welkom-bij-vergadering/

Gegevens