Alberto Stegeman kwam als Mario Melchiot en Dani de Arena in

Bron: ajaxfanzone.nl

Het blijkt heel makkelijk om gratis VIP-kaarten te bestellen en toegang te krijgen tot het spelershome van de Arena. Dat blijkt uit een uitzending van undercover-journalist Alberto Stegeman. Stegeman gaf zich via een zelf aangemaakt emailadres uit voor oud-Ajaxspeler Daniel da Cruz Carvalho en kreeg daarmee de beste plaatsen voor de wedstrijd Ajax – psv.  Voor de wedstrijd Nederland-Tsjechië gebruikte hij op een zelfde wijze de naam van een andere ex-ajacied; Mario Melchiot.

‘Er vindt geen enkele controle plaats en alle deuren gingen voor ons open. We kregen zelfs parkeerkaarten erbij en niemand legde ons een strobreed in de weg. Het enige wat we moesten doen was een e-mailaccount maken op naam van een van de voetballers en verder ging alles van zelf’, zo liet Stegeman zien zondagavond in zijn SBS programma Undercover in Nederland. Stegeman probeerde vervolgens in het programma uiteraard op de hem kenmerkende wijze de sensatie te zoeken door vervolgens te opperen dat iedere hooligan op deze manier zonder problemen binnen kon komen.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2015/10/19/alberto-stegeman-kwam-als-mario-melchiot-en-dani-de-arena-in/

Gegevens

Onderwerpen: ArenA, AT5, KNVB
Tags: Nieuws
Clubs: PSV, AFC Ajax