Mario Melchiot

Klassiekerkoorts: de winnende van Melchiot

Bron: www.ajaxlife.nl

Zo juich je dus als je de winnende tegen Feyenoord binnen schuift! © Ajax Images

Mario Melchiot. Ken je die nog? Ook hij maakte ooit naam tijdens een klassieker. Zijn eerste optreden in Ajaxshirt zie ik nog zo voor me. Het is september 1996 als elf basisspelers van Ajax zich in Auxerre opstellen voor de noodzakelijke plichtplegingen vooraf.

Door Floris Roos

Win kaarten voor Ajax - Feyenoord!

Bron: www.ajaxlife.nl

Klasse Lasse. Komende zondag op herhaling? Wat ons betreft graag! © Pro Shots

Zondag is de klassieker. De enige echte. De spanning stijgt. Jij kunt er als lid van Ajax Life bij zijn, als je meedoet aan onze prijsvraag!

We willen natuurlijk altijd dat dat Ajax wint, maar nu nog meer dan anders. Feyenoord komt op bezoek in de Johan Cruijff Arena en dat is een fijne pot om de winterstop mee af te sluiten, naar onze bescheiden mening.

Alberto Stegeman kwam als Mario Melchiot en Dani de Arena in

Bron: ajaxfanzone.nl

Het blijkt heel makkelijk om gratis VIP-kaarten te bestellen en toegang te krijgen tot het spelershome van de Arena. Dat blijkt uit een uitzending van undercover-journalist Alberto Stegeman. Stegeman gaf zich via een zelf aangemaakt emailadres uit voor oud-Ajaxspeler Daniel da Cruz Carvalho en kreeg daarmee de beste plaatsen voor de wedstrijd Ajax – psv.  Voor de wedstrijd Nederland-Tsjechië gebruikte hij op een zelfde wijze de naam van een andere ex-ajacied; Mario Melchiot.

Beveiliging Amsterdam Arena kraakt aan alle kanten, VIP plaatsen makkelijk te verkrijgen

Bron: ajaxfanzone.nl

Er zijn heel wat mensen die enorm veel moeite doen om eens een keer bij een wedstrijd van Ajax aanwezig te zijn en ook bereid zijn om daar fors voor te betalen. Volgens Undercover onderzoeksjournalist Alberto Stegeman is het echter helemaal geen probleem om de Arena te bezoeken en ook een plaats op de Eretribune en een bezoek aan het spelershome blijkt voor Stegeman een fluitje van een cent.

[Alibabba] Voorbeschouwing Ajax-Feyenoord

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Hallo Ajacieden. Met een big smilestond deze jongen vanmorgen op. Ajax aan kop en psv uitgeschakeld voor de titel. Ik was blij dat niet Hoesen, maar Sightorsson speelde. In mijn ogen is Siggie een meer complete spits als Hoesen, dus een basisplaats was meer dan normaal is mijn mening. Dat hij uiteindelijk de winnende maakte was helemaal heerlijk, want ik heb altijd een zwak voor Kolbeinn gehad. Waar ik me steeds meer aan begin te storen is Fischer. Wat is er met die jongen aan de hand? Al het hele seizoen speelt ie op 60% van zijn kunnen en ook gisteren had ie weer oogkleppen op.

Nieuws: Prijswinnaars Ajax - RKC Waalwijk bekend

Bron: www.ajaxlife.nl

We hebben het onze deelnemers aan de prijsvraag op Ajaxlife.nl flink lastig gemaakt. De vraag was eerlijk gezegd ook wel een beetje verwarrend, maar wie goed het inleidende verhaal las, kon toch maar op een speler komen die op 16 mei 1999 werd vergeten om afscheid te nemen van het Ajaxpubliek. Tijdens die wedstrijd werd groots afscheid genomen van Jari Litmanen en Danny Blind, maar ook ene Mario Melchiot had vooraf al aangekondigd Ajax te verlaten. Ook hij had daarom een afscheid verdiend. Hij speelde immers vanaf zijn tiende al bij Ajax.

Subscribe to Mario Melchiot