Twente gooit opstelling om en treedt aan met piepjong elftal

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Trainer Rene Hake heeft de bezem gehaald door de vaste opstelling van FC Twente.  De oefenmeester geeft enkele talenten de voorkeur boven gevestigde namen.

Vaste doelman Nick Marsman is na povere prestaties zijn plek kwijtgeraakt aan Joel Drommel die als 18-jarige zijn debuut zal maken. Napels-huurling Bruno Uvini (24) wordt naar de bank verwezen, Renato Tapia (20) schuift een linie naar achteren. De 20-jarige Peet Bijen vervangt de geblesseerde Katsikas als andere centrale verdediger. De linksbackpositie is nog onduidelijk, Robbert Schilder keert terug van een blessure en kan mogelijk toch spelen. Is dat niet het geval dan mag Jeroen van der Lely (19) opnieuw aantreden. Omdat rechtsback Hidde Ter Avest (18) ook al een basisplaats heeft kan het dus zomaar gebeuren dat de gemiddelde leeftijd van verdediging + keeper niet boven 19 jaar uitkomt.Ook voorin is plek voor een opvallende naam. Jerson Cabral, die eerder nog uit mocht zien naar andere club, zal in de basis starten. De Tukkers leveren daarmee erg in want de afgelopen jaren maakten spelers als Elia, Promes, Tadic en Corona nog het mooie weer in Enschede.

 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2015/09/11/twente-gooit-opstelling-om-en-treedt-aan-met-piepjong-elftal/

Gegevens