Perez over Heitinga: “Geen leeftijd om op de bank te zitten”

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Frank de Boer zette zijn zinnen op een routinier en de Ajax-trainer kreeg hem in de vorm van John Heitinga. Tot nu stond hij in de officiële wedstrijden nul minuten op het veld voor Ajax.

Analyticus Kenneth Perez zet zijn vraagtekens bij dit hele verhaal. “Er moet wel heel wat gebeuren wil Frank de Boer nu ineens andere keuzes maken. Hij kiest voor Jairo Riedewald en Joël Veltman in het hart van de verdediging. En gezien de herhaaldelijke foutjes van Veltman was er al aanleiding geweest om te wisselen. Dat doet hij blijkbaar niet. Dus waarom zou je nu iets wijzigen? Wat hem wel siert: hij klaagt niet. Al schuilt daar ook een gevaar in. Het moet niet te vrijblijvend worden”, zegt Perez tegen het Algemeen Dagblad. De 31-jarige ex-international zou wel een belangrijke rol bekleden in de ‘kleedkamer’. Perez vindt het maar onzin. “Hij is ook nog maar 31 jaar. Geen leeftijd om op de bank te zitten. Ooijer was toen wel een paar jaartjes ouder, hè.”

Forum: John Heitinga

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2015/09/09/perez-over-heitinga-geen-leeftijd-om-op-de-bank-te-zitten/