‘Genoa ziet in Aké alternatief voor Boilesen die nu naar Aston Villa wil’

Bron: ajaxfanzone.nl

De transfer van Nicolai Boilesen van Ajax naar Genoa staat op losse schroeven. De Italianen weigeren een bankgarantie te overleggen, waardoor ook Boilesen aan het twijfelen is geslagen. Volgens de Italiaanse sportkrant La Gazzetta dello Sport wordt de aandacht door Genua zelfs al verlegd naar Chelsea-speler Nathan Aké. Boilesen zou inmiddels zijn zinnen hebben gezet op een overgang naar Aston Villa.

De twintigjarige oud-feyenoorder Aké komt bij Chelsea niet aan spelen toe. Genoa hoopt hem een jaar te kunnen huren, maar is niet alleen. Ook Leicester City, Aston Villa en Newcastle United zouden interesse hebben in Aké. De Oranje-jeugdinternational speelt het liefst controlerend op het middenveld, maar kan ook centraal achterin en als linksback uit de voeten. Volgens de krant heeft Aké ook nog enkele opties in de Bundesliga waaronder Borussia Mönchengladbach en VfB Stuttgart.

Bron: Gazetta dello Sport

Likes(41)Dislikes(8)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2015/08/13/genoa-ziet-in-ake-alternatief-voor-boilesen-die-nu-naar-aston-villa-wil/