Suarez geniet bij Barcelona maar wil ooit terugkeren bij Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

Luis Suarez speelt momenteel bij FC Barcelona en dat bevalt hem prima. Suarez maakte vorig jaar de overstap van Liverpool naar Spanje en beseft dat hij momenteel in een van de beste ploegen ter wereld speelt, zo laat hij weten tijdens een interview met ESPN.

´Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat ik een voorkeur voor Spanje heb en natuurlijk geniet ik nu dat ik bij Barcelona mag spelen. De Premier League in Engeland is nog steeds de beste competitie ter wereld maar Barcelona behoort tot een van de beste ploegen ter wereld. Je hoort mij niet zeggen dat ik behoor tot een van de beste spitsen ter wereld maar het is wel een eer om hier te mogen voetballen. Soms denk ik na over de toekomst en het staat vast dat ik mijn carriere wil afsluiten bij Nacional in mijn vaderland, maar voor die tijd zal ik ook terugkeren bij Ajax, want aan die club heb ik ook ontzettend veel aan te danken.´.

Bron ESPN

Likes(150)Dislikes(3)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2015/07/31/suarez-geniet-bij-barcelona-maar-wil-ooit-terugkeren-bij-ajax/

Gegevens