Veltman deelt 'les van Salzburg' met nieuwelingen bij Ajax

Bron: www.ajaxlife.nl

Zo'n afgang als tegen Salzburg wil Veltman voorkomen.Pro Shots

We zijn het er met z'n allen over eens dat Ajax het een stuk slechter had kunnen treffen. Rapid Wien is de opponent in de derde voorronde van de Champions League. Maar Joël Veltman weet al anderhalf jaar dat niet te licht moet worden gedacht over een tegenstander uit Oostenrijk.

Veltman was van de partij toen Ajax in februari 2014 twee maal klop kreeg van Red Bull Salzburg. De Ajacieden werden twee keer afgedroogd en hadden weinig te klagen toen er 0-3 en 3-1 op het scorebord stond. De verdediger is beide afstraffingen nog niet vergeten.

“Vorige keer dachten we: de kampioen van Oostenrijk, prima. Iedereen zei dat we met 3-0 moesten winnen, maar in plaats daarvan werden we platgewalst. Ik heb zelden meegemaakt dat we zo kansloos waren als in die eerste wedstrijd,” deelt Veltman met Ajax Life.

“En in de tweede wedstrijd waren we trouwens ook kansloos. Die les is al geleerd en dat ga ik zeker meegeven aan de jongens die toen nog niet van de partij waren. We hebben niets te vertellen gehad. Dat gebeurt zelden. Ajax moet het juist zelf te vertellen hebben.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=17877

Gegevens