VdV van Duitse degradatieclub naar Spaanse degradatieclub

Bron: www.ajaxtotaal.nl

De 32-jarige Rafael van der Vaart lijkt de ene degradatieclub te verruilen voor de andere. De ex-Ajacied verlaat de Duitse club HSV en is dichtbij een transfer naar de Spaanse club Betis Sevilla.

De Telegraaf meldt dat “bronnen rondom de speler bevestigen dat zijn zaakwaarnemer Robert Geerlings en hij serieuze gesprekken voeren” met de kampioen van de Segunda Division. De club eindigde de laatste jaren voornamelijk in de onderste regionen van de Primera Division, maar de Spaanse competitie, de stad en het (40.000-koppige) publiek zouden ‘Raffie’, die zelfs ook Spaanse grootouders heeft, enorm aanspreken. En het geld natuurlijk. Het lijkt erop dat het nog slechts enkele dagen duurt voordat deze speler echt definitief van de Ajax-lijst weggestreept kan worden. Ajax heeft nog 17 dagen de tijd om de selectie rond te hebben voor de eerste training van het seizoen 2015/16.

Forum: Rafael van der Vaart

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2015/06/08/van-der-vaart-van-duitse-degradatieclub-naar-spaanse-degradatieclub/