Boilesen vertrekt definitief bij Ajax: ‘Het is tijd om wat nieuws te proberen’

Bron: ajaxfanzone.nl

Nicolai Boilesen vertrekt na 5,5 jaar bij Ajax. De Deen kon een verbeterd contract tekenen maar kiest voor een nieuw avontuur in zijn loopbaan. Marc Overmars heeft Boilesen op de transferlijst geplaatst en inmiddels lijkt er belangstelling te zijn van de Spaanse clubs Sevilla en Atletico Madrid.

‘Ik heb heel goed nagedacht over deze beslissing en ben nu op een punt van mijn carriere dat ik iets nieuws wil proberen. Na 5,5 jaar Ajax is het tijd voor wat anders en na diverse gesprekken met de clubleiding van Ajax heb ik besloten om te vertrekken’. Boilesen speelde een zwak seizoen maar dat is volgens de Deen niet de hoofdzaak van zijn vertek. ‘Als ik de enige was die ondermaats presteerde, was Ajax zonder twijfel opnieuw kampioen geworden. De supporters zijn snel ontevreden. Zelfs als we 2-0 winnen en niet zo goed spelen, klinkt er kritiek. Ik heb veel van die reacties geleerd en ga er mijn voordeel mee doen’.

Bron: BR

Likes(25)Dislikes(3)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2015/06/05/boilesen-vertrekt-definitief-bij-ajax-het-is-tijd-om-wat-nieuws-te-proberen/