Ajax A1 onderuit tegen Besiktas (0-1)

In de tweede poulewedstrijd heeft Ajax A1 niet weten te winnen van Besiktas. Al in de eerste minuut kregen de Amsterdammers een grote kans, maar het was Besiktas dat al vroeg op voorsprong kwam. Basaran zag de bal in het strafschopgebied voor zijn voeten vallen en kreeg van Eiting alle ruimte om te schieten: 0-1.

Aan Ajax-zijde maakte Gino Dekker opnieuw een goede indruk en met buitenkant links leek hij de 1-1 te maken, maar de Turkse keeper kon redding brengen op zijn schot. Even later was Dekker opnieuw dreigend met een strakke voorzet, maar Samet Bulut dook onder de bal door.

Ajax A1 had het zichtbaar moeilijk met het spel van Besiktas en dat bleef ook in de tweede helft zo. Samet Bulut kreeg nog een aantal kopkansen, maar stuitte op de keeper of kopte naast. Besiktas liet in de tweede helft ook weinig meer zien, maar hield eenvoudig stand. Vlak voor het eindsignaal kwam het nog even in de problemen, maar een voorzet van Dekker belandde uiteindelijk in het zijnet.