Van den Brom: ‘Terugkeer naar Ajax voorlopig niet aan de orde’

Bron: ajaxfanzone.nl

John van den Brom speelde bij Ajax in het eerste elftal en had in een later stadium de beloften onder zijn hoede op de Toekomst. Een mooie periode maar een terugkeer naar Ajax zou de huidige trainer van AZ momenteel niet zien zitten, zo laat Van den Brom weten tegenover het Noord Hollands Dagblad.

‘Momenteel heb ik het enorm naar mijn zin bij AZ waar ik met plezier en met een talentvolle groep aan het werk ben. Daarbij ben ik sowieso van plan om mijn huidige contract gewoon uit te dienen en misschien blijf ik hier wel voor een nog langere periode. Mocht Ajax plannen hebben om mij te benaderen voor opnieuw een functie binnen de club dan ga ik dat nu zeker niet doen. Je weet nooit wat de toekomst brengt maar momenteel zit ik prima bij AZ’. Van den Brom speelde tussen 1993 en 1995 voor Ajax en was van 2004 tot 2007 actief als trainer bij de beloften op de Toekomst. Dit seizoen behaalde hij met AZ een derde plek in de competitie waardoor de Alkmaarders volgend seizoen Europa League-voetbal spelen.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2015/05/23/van-den-brom-terugkeer-naar-ajax-voorlopig-niet-aan-de-orde/

Gegevens