Bazoer verlengt contract bij Ajax tot medio 2020

Bron: www.ajaxlife.nl

Bazoer verbindt zijn toekomst aan Ajax.© Pro Shots

Goed nieuws op zomaar een zaterdag: Riechedly Bazoer heeft zijn contract bij Ajax verlengd. En niet met een misselijke termijn. De middenvelder ligt nu vast tot medio 2020. Het was al een tijdje bekend dat de onderhandelingen voorspoedig verliepen.

Bazoer beleeft in de eerste maanden van 2015 zijn doorbraak met diverse goede optredens op een positie die hem eigenlijk nog vreemd is. Als PSV-talent speelde Bazoer voornamelijk als verdediger, bij Ajax lijkt hij steeds aanvallender te worden. Hij speelt veel als rechtshalf.

Dat Frank de Boer nu geregeld een beroep op hem doet, is voor Ajax reden snel te handelen. De handtekeningen staan inmiddels onder de gemaakte afspraken, wat betekent dat het persbericht verstuurd kan worden: verlenging van het contract is een feit.

“Het is goed dat we dit lange contract hebben kunnen rondmaken. We zaten snel op een lijn met Richedly en zijn broer, die hem begeleidt. Het is een goed signaal dat Riechedly zo denkt over zijn carrière, want de grote clubs in Europa tonen al interesse. Dat zegt veel,” aldus Marc Overmars in een reactie.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=17319

Gegevens

Onderwerpen: Aanvallen
Clubs: PSV, AFC Ajax
Trainers: Frank de Boer