Ajax B1 laat Feyenoord ontsnappen

Ajax B1 - Feyenoord B1 1-1

Al in de eerste minuten van de wedstrijd kreeg Ajax B1 een grote kans via Anderson Lopez, die vrij kon uithalen. Zijn inzet ging echter naast het doel. Even later was het wel raak voor de thuisploeg. Na een fantastische dribbel kreeg Che Nunnely de bal bij Donyell Malen, die vervolgens kon binnenschieten. De Amsterdammers kwamen in de eerste helft nog een paar keer dichtbij de 2-0. Een vrije trap van Nunnely en een schot van Malen troffen echter net geen doel.

Na rust werd het spel aan Amsterdamse kant wat minder en kreeg ook Feyenoord kansen om gevaarlijk te worden. In de laatste minuten van de wedstrijd was er de eerste echte kans voor de Rotterdammers. In de counter schoot Nigel Robertha echter direct raak en zorgde zo voor een 1-1 eindstand op het scorebord.

Opstelling Ajax B1: De Lange, Zeefuik, Bakboord, Boultam, Ooievaar, Familia Castillo, Koks, Lopez, Nunnely, Malen en Mees de WitWissels Ajax B1: Van der Sar, Botman, Benninga en Flemming

Opstelling Feyenoord B1: nnbWissels Feyenoord B1: nnb