Telegraaf: ‘Moisander tekent driejarig contract bij Sampdoria’

Bron: ajaxfanzone.nl

Niklas Moisander beschikt over een aflopend contract bij Ajax en vloog volgens De Telegraaf deze dinsdagochtend, op zijn vrije dag, naar Italië om zich aan Sampdoria te verbinden. Volgens De Telegraaf heeft Moisander voor drie jaar getekend. Moisander heeft een aflopend contract bij Ajax en stapt daardoor transfervrij over naar de club uit de Serie A.

De 29-jarige Moisander stond naar verluidt ook in de belangstelling van Genoa, maar koos dus voor stadsgenoot Sampdoria. Moisander is bezig aan zijn derde seizoen bij Ajax. In de zomer van 2012 nam Ajax de verdediger over van AZ. Aanvankelijk leek de Fin in januari al te gaan vertrekken, maar Frank de Boer wilde de verdediger niet laten gaan, omdat hij onmisbaar zou zijn voor Ajax.

Sampdoria staat momenteel vierde in de Serie A en heeft de hoop op Champions League-voetbal voor het aankomende voetbaljaar nog niet opgegeven. Moisander zal de prestaties van de club uit Genua tot het einde van het seizoen met speciale aandacht volgen.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2015/02/11/telegraaf-moisander-tekent-driejarig-contract-bij-sampdoria/