Jong Ajax kijkt verder omhoog na winst op RKC

Bron: www.ajaxlife.nl

En weer is het raak! Zivkovic vindt het doel geregeld in de JL.© ProShots

Jong Ajax heeft zijn goede reeks een vervolg gegeven tegen hekkensluiter RKC Waalwijk. De talenten werden op papier zeker niet door de beste spelers vertegenwoordigd, maar de uitslag had hier niet onder te lijden. Er werd met 3-2 gewonnen.

De grootste beloften mogen zich deze week melden bij het eerste elftal of bij Ajax A1. Beide ploegen nemen het op tegen Apoel Nicosia en Europese avondjes zijn van groter belang voor de ontwikkeling dan een potje foebele in de Jupiler League.

Dit gegeven bood RKC de gelegenheid om weer eens aardig tegenstand te bieden, maar het verweer werd alsnog gebroken. Richairo Zivkovic ontsnapte op slag van rust aan buitenspel en kon vervolgens simpel binnen tikken. Niet in de laatste plaats omdat Sam Hendriks de eigen eer liet varen en de bal breed legde.

Kort na rust was het opnieuw Hendriks die aan de basis stond van het aan diggelen schieten van de aspiraties van RKC. Dit keer stuurde Hendriks Sheraldo Becker weg en eenmaal binnen ‘de zestien’ haalde de rechtsvoor doelftreffend uit.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=16678