A2 bloedeloos gelijk, nederlaag A1

Ajax A2 - Excelsior A1 0-0Er gebeurde weinig en pas vlak voor de rust kreeg de A2 van Ajax de eerste grote kans. Carel Eiting kon vanuit een corner de bal tegen de touwen koppen, maar hij liet dit na. Na de rust had ook Leon Bergsma de mogelijkheid zijn ploeg op voorsprong te koppen, maar de brilstand bleef op het scorebord staan.

Op het laatst speelde Ajax alles op alles met vier spitsen in het veld. James Efmorfidis kwam nog dicht bij de 1-0, maar hij zag zijn vrije trap uiteenspatten op de lat. Zodoende eindigde het duel tussen de Amsterdammers en de Rotterdammers in een bloedeloos gelijkspel.

Opstelling Ajax A2: Grim, Mazraoui, Sidoel, Bergsma, Zeefuik, Eiting, Sierhuis, Efmorfidis, Vissers, Walian, de WitWissels Ajax A2: Meendering, Van Zweeden, Kurban, Karlsson