‘Extra wapen’ Van der Hoorn weerlegt kritiek: ‘Als mensen dat suggereren, dan slaat dat nergens op’

Bron: ajaxfanzone.nl

Nadat hij afgelopen week er niet in slaag de Zlatan Ibrahimovic van scoren af te houden kende Mike van der Hoorn zondag tegen ADO een ongelukkige invalbeurt. Tien minuten voor tijd kwam hij in het veld voor Niklas Moisander en amper twee minuten later viel de gelijkmaker van de voet van Van der Hoorn’s directe tegenstander; Michiel Kramer. Vorig seizoen viel Van der Hoorn ook kort voor tijd in tijdens de Champions League wedstrijd tegen AC Milan en ook toen ging het mis. Van der Hoorn lijkt door pech te worden achtervolgd, maar hij zelf ontkent. “Nee, dat is niet zo”, aldus het leidend voorwerp zelf in gesprek met Metro.

“Dan zou je dat ook over Jairo Riedewald kunnen zeggen, die tegelijk met mij inviel. Is het bij mij vaker misgegaan? Daar ga ik geen aandacht aan besteden. Die gelijkmaker valt na mijn invalbeurt, dat is een feit en dat mag niet gebeuren, ok. Maar als mensen nu willen suggereren dat het altijd fout gaat als ik erin kom, dan slaat dat slaat nergens op”, aldus Van der Hoorn.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2014/11/30/extra-wapen-van-der-hoorn-weerlegt-kritiek-als-mensen-dat-suggereren-dan-slaat-dat-nergens-op/