Jong Ajax verliest oefenpot van Heracles

Bron: www.ajaxshowtime.com

De bezoekers uit Almelo kwamen als hekkensluiter van de eredivisie naar Amsterdam. De grote jongens kwamen ook bij Heracles niet in actie en dus leek het op voorhand een leuke wedstrijd voor Ajax om weer wat ritme en vertrouwen op te doen. Er kwam echter weinig van terecht want stagiair Brandon Petersen moest al snel handelend optreden bij een Heracles-uitbraak.

Ajax had wel meer de bal, maar tot echte kansen kwam het niet. Alleen Sam Hendriks en Van der Hoorn waren met een schot en een kopbal dichtbij een treffer. Na de rust had Ajax waarschijnlijk het idee om er een tandje bij te doen, maar Jaroslav Navrátil maakte er aan de overkant 0-1 van. Die voorsprong was niet eens onverdiend, Ajax liet bar weinig zien. Na de achterstand moesten de Amsterdammers komen, maar met een op papier prima elftal lukte dat totaal niet. Er werd eigenlijk geen enkele kans gecreëerd, waardoor er een pijnlijke nederlaag werd geleden. 

Opstelling Jong Ajax:Petersen, Noordhof, Van der Hoorn, Denswil, Van Koesveld, Zimling, Muric, Duarte, Hendriks, Menig en Kishna.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/hoofdnieuws/83375/live-13-00-uur-jong-ajax-heracles-0-0-.html