Jong Ajax terecht onderuit in Eindhoven

Waar Jong Ajax in de laatste paar wedstrijden vaak veruit de betere partij was maar uiteindelijk in de slotfase drie van de vier keer de overwinning in een gelijkspel zag veranderen, was er vanavond niets af te dwingen op het verlies van de Amsterdammers. In Eindhoven werd met 2-1 verloren, maar deze score had hoger uit kunnen en moeten vallen.

Eindhoven startte goed, en na kansen in de eerste minuut was het al in de zesde minuut raak. Van der Hurk schoot een voorzet binnen. Daarna herstelde Jong Ajax zich redelijk, en in de 22e minuut bracht Zivkovic de stand op 1-1. Na goed terugleggen van Muric schoot de spits hard en laag in de hoek.