De Boer vindt het hoog tijd voor een zege op PEC

Bron: www.ajaxlife.nl

De Boer wil graag weer eens winnen van PEC.© Björn Martens

Het is Ajax de laatste drie wedstrijden niet gelukt om van PEC Zwolle te winnen. En die vierde wedstrijd had het eigenlijk moeten verliezen, zo eerlijk zijn we gewoon. Kortom, het wordt hoog tijd om PEC met fris en fruitig spel van de mat te spelen.

Dat laatste maken we er zelf van, maar de ondertoon van het betoog van Frank de Boer is duidelijk. Er moet gewonnen worden, van PEC. Desondanks gaat het de kampioenenmaker te ver om PEC als angstgegner van Ajax te omschrijven na het stelen van twee prijzen.

“PEC is een tegenstander die het ons de laatste wedstrijden zeer lastig heeft gemaakt. Angstgegner is een groot woord, maar we hebben respect voor iedere tegenstander. Ook voor PEC. Dat verdient de club in ieder geval,” vindt Frank de Boer.

PEC is een goed voetballende ploeg die Ajax graag afjaagt, al komt dat beeld niet helemaal overeen met het duel om de Johan Cruijffschaal. “De laatste keer deed PEC dit iets minder. Als wij niet het beetje extra kunnen geven dat je van Ajax mag verwachten, krijgen we het weer moeilijk,” vervolgt De Boer.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=16302

Gegevens

Onderwerpen: Kampioen
Bestuursleden: Johan Cruijff