Informatie losse kaartverkoop Ajax - Barça, Ajax - Apoel

Bron: www.ajaxlife.nl

Er zijn bij de andere duels nog vlaggetjes zonder eigenaren.© De Brouwer

We kunnen het maar beter op tijd vertellen. Er zijn losse kaarten beschikbaar voor Ajax - FC Barcelona en Ajax - Apoel Nicosia. En die gaan woensdag 24 september 's ochtends vroeg in de verkoop.

De passe-partouts zijn stuk voor stuk aan de man gebracht en vanaf dat moment valt het alleen maar te hopen dat er nog meer kaarten beschikbaar komen. Ajax deelt dit nieuws op zijn website en dat wordt vast goedkeurend ontvangen door supporters die nog geen kaarten hebben.

First thing first: de verkoop start woensdag de 24ste om 09.00 uur. Staat dit omcirkeld in de agenda? Mooi. Dan kunnen we verder. De kaart waar u over beschikt, maakt verder niet zo veel uit. Van seizoenkaart tot Ajax Life Club Card tot 'gewone clubcard'; iedereen kan kaarten kopen, voor diverse vakken.

De goedkoopste kaarten die we zien voor Ajax – Barcelona kosten 44 euro. Daarna loopt het vrij rap op naar 60 of 70 euro. Apoel-thuis is goedkoper. Voor de afsluitende groepswedstrijd, tegen de Cyprioten, zijn kaarten beschikbaar vanaf 31 euro en ook nog het nodige rond de vier tientjes.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=16200