Veltman waarschuwt PSG en FC Barcelona: ‘Zijn voor niemand bang’

Bron: ajaxfanzone.nl

Woensdag start voor Ajax een nieuw seizoen in de Champions League. De Amsterdammers ontvangen in eigen huis Paris Saint-Germain. Joël Veltman kijkt uit naar de start van het miljoenenbal. De verdediger heeft in de Champions League een duidelijk doel: overwinteren.

“Iedereen denkt waarschijnlijk dat FC Barcelona en PSG met gemak doorgaan. Wij hebben echter vorig jaar laten zien dat we op een goede dag ook van Barça kunnen winnen”, zegt Veltman in gesprek met Ajax Life. “Dus laten we ze maar weer pakken. Serieus: wij zijn voor niemand bang. We laten al jaren zien dat we mee kunnen. Alleen wordt het wel tijd om een keer te overwinteren.”

In de eerste wedstrijd staat Veltman tegenover een in Amsterdam oude bekende: Zlatan Ibrahimovic. “Ik dacht meteen aan hem toen we aan PSG werden gekoppeld tijdens de loting. Maar ze hebben nog meer goede spelers voorin, zoals (Edinson, red.) Cavani en (Ezequiel, red.) Lavezzi. Daarnaast staan er achterin een paar beesten. Onder wie David Luiz. Ik heb tijdens het WK nog een shirtje met hem geruild na de troostfinale. Hij was in Brazilië iets minder in vorm. Hopelijk is dat nu ook zo.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2014/09/12/veltman-waarschuwt-psg-en-fc-barcelona-zijn-voor-niemand-bang/