Jong Ajax verliest oefenduel van Utrecht

Bron: www.ajaxshowtime.com

Met onder meer Muric en El Hasnaoui in de basis was het begin voor Jong Ajax belabberd. Een afstandsschot van de bezoekers vloog erin bij Mous en dus was er meteen een achterstand. De beloften probeerden zich daarna te herpakken, maar Utrecht was voor de rust heer en meester. Verschillende keren was het dichtbij de tweede treffer van de middag, Jong Ajax kon alleen via Muric gevaarlijk worden.

Na de thee kantelde de wedstrijd wat in het voordeel van Jong Ajax. Keskin kwam in de ploeg voor El Hasnaoui en de middenvelder had meteen bij zijn rentree kunnen en misschien wel moeten scoren. Toen ook Bousbiba een kans had gemist, was het aan de overkant raak uit een counter. Van Koesveld had na de 0-2 nog de aansluitingstreffer op het hoofd en invaller Becker miste een grote kans en raakte één keer de paal. Gescoord werd er niet meer, waardoor Stam en Ulderink vooral blij zullen zijn met de rentree van Keskin en El Hasnaoui en het uurtje speeltijd voor Muric. 

Scoreverloop:05' FC Utrecht 0-147' FC Utrecht 0-2

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/hoofdnieuws/81491/live-16-00u-jong-ajax-jong-utrecht-0-0-.html