Boilesen en Schöne verliezen ook met Denemarken

Nicolai Boilesen en Lasse Schöne hebben hun ‘losing streak’ ook doorgezet bij het Deens Elftal. Gisteren gingen de twee Ajacieden de boot in tegen Turkije.

Het oefenduel in het Deense Odense eindigde in een 1-2 verlies. De Denen kwamen nog wel op voorsprong door een benutte penalty na een overtreding op Boilesen maar door een goal in blessuretijd werd toch nog verloren. Lasse Schöne speelde de hele wedstrijd mee en Boilesen werd in de tweede helft vervangen. Ook de ex-Ajacied Christian Eriksen (foto) trapte een balletje mee.

Forum: Oranje & Andere Nationale Teams

The post Boilesen en Schöne verliezen ook met Denemarken appeared first on AjaxTotaal - Ajax nieuws & forum site..