Vermeer kon niet nog een jaar banken bij ‘chique Ajax’

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Kenneth Vermeer is een Amsterdammer en speelde sinds zijn dertiende tot zijn achtentwintigste bij Ajax. Vijftien jaren Ajax dus die hij nu verruilt voor Feyenoord. Vermeer legt uit waarom en is daarbij Ajax ook dankbaar.

“Dat ik vanwege mijn bewezen diensten voor één miljoen euro mocht vertrekken, was chique,” zegt de kersverse Feyenoordkeeper in De Telegraaf. “Zelfs toen hebben Marc Overmars en Frank de Boer hun woord gehouden. Ik ga een nieuw avontuur aan en zal honderd procent voor Feyenoord geven. Zoals ik van de eerste tot de laatste dag voor Ajax heb gedaan.” Hij ging er vanuit dat hij zijn loopbaan in het buitenland zou voortzetten. “Er was wel een x-aantal clubs dat me wilde hebben, maar geen die aansloot bij mijn ambitie en doelstellingen. Daarna was het heel lang stil.” Tot Feyenoord zich bij de Ajax-doelman meldde en Vermeer koos eieren voor zijn geld. “Nog zo’n jaar op de bank bij Ajax zou ik niet trekken.” Daarmee zegt hij ook indirect dat hij eerste keeper gaat worden bij Feyenoord en de door Feyenoord opgeleide keeper Erwin Mulder op de bank plaats mag nemen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2014/09/01/vermeer-kon-niet-nog-een-jaar-banken-bij-chique-ajax/

Gegevens