‘Viergever naar nummer 6 positie’

Bron: ajax1.nl

Nick Viergever is met Ajax op trainingskamp in De Lutte. “Wij trainen met 28 man. Er is heel veel jeugdig talent en iedereen kan ballen. Dat was bij AZ wel wat anders`, zegt Viergever.

Nick Viergever maakte dit seizoen de overstap van AZ naar Ajax en werd zo herenigd met Niklas Moisander. De kans is overigens aanwezig dat Moisander bij Ajax vertrekt. “Op dit moment speelt er niets en focus ik mij op Ajax”, aldus de verdediger die een contract heeft tot 2015.

Ajax-trainer Frank de Boer heeft aangegeven dat hij Viergever misschien ook wil gebruiken op de nummer zes positie. Dit komt omdat Daley Blind pas weer inzetbaar is in augustus. “Ik geef de voorkeur centraal achterin, maar de trainer ziet ook mogelijkheden voor mij op de nummer 6 positie, dus daar sta ik voor open”, zei Viergever op de tweede dag van het trainingskamp in De Lutte.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/viergever-naar-nummer-6-positie/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=viergever-naar-nummer-6-positie