Van Kessel over nieuwe club: “Komt goed”

Bron: ajax1.nl

Hij staat nog altijd onder contract bij Ajax, maar de vraag is voor hoe lang. Afgelopen seizoen werd Gino van Kessel nog verhuurd aan AS Trencin, waar hij veel indruk maakte. Een trainingsstage bij Austria Wien vorige weken liep op niets uit. Tegenover SoccerNews geeft hij echter aan geen zorgen te maken over een nieuwe club.

“Er speelt nu even niks, maar het gaat zeker goedkomen”, aldus Van Kessel. Dat hij bij Wien geen contract afdwong, vindt hij niet gek: “Ze zochten een echte spits, en dan ben ik niet de juiste speler in het systeem dat zij spelen. Het probleem was echter dat ze nog maar één speler van buiten Oostenrijk konden contracteren en ze zagen liever een echte spits komen.”

Achteraf is hij ook wel blij dat de transfer niet doorging: “Ik zag het zelf ook niet echt zitten om daar als spits te spelen.” Nu is het afwachten voor de aanvaller: “Ik sta er vrij ontspannen in, binnen- of buitenland het maakt mij niet uit. Ik zie het ook wel zitten om terug te keren bij Trenčín, dus misschien dat dat nog wat wordt.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/van-kessel-over-nieuwe-club-komt-goed/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=van-kessel-over-nieuwe-club-komt-goed