Xavier Mous hoopt op een kans in Oostenrijk

Bron: ajax1.nl

Xavier Mous is misschien wel de meest onbekende naam in de selectie voor het trainingskamp in Oostenrijk. De doelman van de A1 reist met de selectie mee, omdat Jasper Cillessen nog actief is op het WK in Brazilië. Voorafgaand het vertrek richting het trainingskamp toonde Mous zich een gelukkig man: “Een betere start van het seizoen kan ik me niet wensen.”

De komende week traint Mous mee met de grote heren en dat hoeft hem geen tweede keer verteld te worden: “Ik wil mezelf de komende week laten zien, alles eruit halen wat erin zit. En dan zien we wel waar het schip strandt”, vertelt de doelman tegenover Ajax.nl. “Ik heb een keer eerder meegetraind met het eerste, afgelopen winter tijdens een interlandperiode. Dat was al heel gaaf. En nu mag ik een hele week mee.”

Voorlopig lijkt een debuut in het eerste nog niet aanstaande, maar voor Mous is dat nog helemaal niet aan de orde: “Je hoopt natuurlijk dat je een keer een kans krijgt. Het kan snel gaan. Maar alleen al het feit dat ik mee mag naar Oostenrijk, vind ik een heel mooie beloning.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/xavier-mous-hoopt-op-een-kans-in-oostenrijk/