‘Fulham geïnteresseerd in Moisander’

Bron: ajax1.nl

Het Engelse Fulham wil zich versterken met Niklas Moisander, zo meldt EatSleepSport.com. De club uit Londen degradeerde onlangs. De Finse verdediger moet Fulham helpen terug te keren in de Premier League.

Moisander is sinds zijn overstap naar Ajax in de zomer van 2012 uitgegroeid tot een vaste waarde achterin. Dit zou trainer Felix Magath niet zijn ontgaan. Of Moisander ook op het tweede niveau in Engeland wil spelen is niet bekend. Bij Fulham zou de Fin dan teamgenoot worden van oud-Ajacied Maarten Stekelenburg. Johnny Heitinga, die ook voor de Amsterdammers speelde, kwam het afgelopen seizoen op huurbasis uit voor de Cottagers.

De 28-jarige verdediger heeft nog een contract voor één jaar. Volgens trainer Frank de Boer heeft een speler dan twee opties: bijtekenen of vertrekken zodat Ajax er nog wat aan verdient. Moisander gaf zelf eerder aan open te staan voor een nieuwe uitdaging. In Amsterdam staat Stefano Denswil te popelen om hem op te volgen. Met het jonge talent is Ajax nog in onderhandeling over een nieuw contract.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/fulham-geinteresseerd-in-moisander/