Ajax licht optie niet; Lobotka wacht af

Bron: www.ajaxshowtime.com

De deadline van opties in contracten loopt altijd op 1 april af. Ajax geeft dus vooralsnog een negatief advies, maar Lobotka sluit het hoofdstuk Ajax nog niet. Lobotka is weliswaar teruggekeerd naar Slowakije, maar dit komt ook door examens van school. De huurovereenkomst met de speler van Jong Ajax loopt tot en met eind juni.

Voorzitter Robert Rybnicek van Trencin houdt alle opties open. 'Het alternatief Ajax is nog steeds open. We zullen de alternatieven bespreken met de speler en dan zullen we beslissen. Als wij met Trencin de Europa League bereiken, dan is het ook mogelijk dat hij in ons shirt speelt volgend seizoen.'

Lobotka zelf is ondanks de onzekerheid blij met zijn periode bij Ajax. Rybnicek: 'Zijn periode bij Ajax was heel positief. Wij zijn ervan overtuigd dat dit jaar hem kan helpen bij welke club in Europa dan ook.' Lobotka: 'Het was een geweldige ervaring voor mij. Ik heb geweldige mensen ontmoet die mij hebben begeleid. Ik heb met goede spelers getraind en heb mijn best gedaan en we zien wel wat het gaat brengen.' (foto: Black Bath Towel Photographers)

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/hoofdnieuws/79184/ajax-licht-optie-niet-lobotka-wacht-af.html

Gegevens