De Boer: Niet bezig met Tottenham Hotspur

Bron: www.ajaxupdate.nl

Ajax-trainer Frank de Boer doet vrijdag in het Algemeen Dagblad een poging om de rust rond zijn persoon terug te laten keren. De trainer van de landskampioen bevestigde eerder deze week dat hij benaderd is door Tottenham Hotspur.

De Engelse club heeft na de afzegging van Oranje-bondscoach Louis van Gaal in Amsterdam aangegeven gecharmeerd te zijn van De Boer. De oud-voetballer, die Ajax naar vier landstitels op rij leidde, is naar verluidt één van de belangrijkste kandidaten om op White Hart Lane interim-manager Tim Sherwood te vervangen. Sherwood nam het stokje in Londen over na het ontslag van André Villas-Boas.

Maar, reageert De Boer vrijdag: “Hier is het muisstil. Het is bij mij erg rustig aan de telefoon. En bij mijn zaakwaarnemer ook. Ik ben er totaal niet meer mee bezig. Mijn contract bij Ajax loopt tot 2017, dus tot die tijd denk ik alleen na over Ajax of over concrete aanbiedingen.” De trainer vertelde eerder deze week in een interview met de NOS dat Tottenham Hotspur naar hem geïnformeerd heeft.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxupdate.nl/2014/05/de-boer-niet-bezig-met-tottenham-hotspur/