Jong Ajax verslaat Sparta en heeft middenmoot in zicht

Bron: www.ajaxlife.nl

Opnieuw zijn de Jong Ajacieden te sterk voor Sparta.© Proshots

De Jong Ajacieden zijn bezig met een aardige reeks. Er werden in de laatste drie wedstrijden zeven punten verzameld en dat mogen we toch wel luxe noemen. Dit keer was Sparta slachtoffer van de dadendrang van Jong Ajax.

De ploeg van Fons Groenendijk won op Het Kasteel met 2-4. De trainer sprak van een terechte overwinning op de ploeg uit Rotterdam, die eigenlijk in de eredivisie thuishoort. Alleen was daar maar weinig van te merken omdat de talenten een goede dag hadden.

Dejan Meleg was twee keer trefzeker en tot tien minuten voor tijd stond alleen de naam van de Serviër op het scorebord, maar in de slotfase kon maar liefst vier keer worden gejuicht. Tenminste, van grote vreugde was onder de Spartanen ook weer geen sprake.

Abdelmalek El Hasnaoui en Sam Hendriks voegden zich bij Meleg, terwijl Sparta twee keer iets terug deed. Heel spannend werd de slotfase echter niet meer. Alleen bij de hoofdingang was korte tijd enige opwinding omdat de nieuwe teleurstelling Sparta-supporters zwaar viel.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=15232