Meleg schiet Jong Ajax naar winst op Het Kasteel

Jong Ajax is de laatste weken eindelijk in een positieve flow beland. Na een 4-1 winst op VVV en een gelijkspel bij koploper  Dordrecht werd nu uit gewonnen van Sparta.

Dejan Meleg was de grote man bij Ajax, hij scoorde twee keer. In de 37steminuut vuurde de Serviër een afstandsschot naar het vijandig doel en in de tweede helft verdubbelde hij de score middels een penalty. Het venijn van de wedstrijd zat hem echter in de staart. In de 82ste minuut maakten de Rotterdammers de 1-2 aansluitingstreffer waarvan ze amper konden genieten. Abdelmalek El Hasnaoui scoorde een minuut later immers weer 1-3. Sam Hendriks mocht vervolgens ook nog meedoen in het doelpuntenfestijn door in de 89steminuut de 1-4 aan te tekenen. Nu was het echter Sparta dat prompt bij de aftrap zijn gram haalde, Jaime Bruinier maakte de 2-4.

Forum: Jong Ajax