Champions League: AC Milan – FC Barcelona (22 oktober 2013)

Bron: www.nieuwslog.nl

Morgen (22 oktober) ontvangt AC Milan de Spaanse grootmacht FC Barcelona. Een pikant duel lijkt het in ieder geval te worden, gezien resultaten in de afgelopen edities in de Champions League. Milan kon het Barça vaak enorm moeilijk maken en ook dit seizoen kan dit weer het geval zijn. Volgens de statistieken van Unibet zal de Spaanse ploeg het gaan winnen.

In de Spaanse competitie verspeelden de Catalanen dit weekend pas hun eerste punten, terwijl AC Milan het in de serie A (11 punten uit 8 en dus een achtste plaats) het nog niet doet zoals gehoopt, al is de ploeg van Missimiliano Allegri wel in een stijgende lijn.

Mario Balotelli kan waarschijnlijk niet uitkomen tegen de Spaanse grootmacht. Een hardnekkige dijbeenblessure zorgde er al voor dat hij de thuiswedstrijd tegen Udinese aan zich voorbij moest laten gaan. Deze thuiswedstrijd in Groep H van de Champions League lijkt hij ook te moeten missen. Op bezoek bij Ajax scoorde Balotelli nog de belangrijke gelijkmaker in de blessuretijd. Kaká, De Jong en Emanuelson lijken wel gewoon mee te kunnen doen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.nieuwslog.nl/1234888-champions-league-ac-milan-fc-barcelona-22-oktober-2013/