Klaassen: “Het gevoel komt vanzelf weer terug”

Bron: ajax1.nl

Davy Klaassen maakt tegenwoordig zijn speelminuten bij Jong Ajax, maar dat was voor zijn langdurige blessure wel anders. De middenvelder scoorde bij zijn debuut en leek een grote toekomst voor zich te hebben in het eerste elftal van Ajax. Die tijd komt weer terug, laat Klaassen weten tegenover Het Sportmagazine.

“Ik moet naar mezelf kijken en ervoor zorgen dat ik weer op mijn oude niveau kom, of op een nog hoger niveau. Zolang ik niet in het eerste kan spelen, zal ik het bij Jong Ajax moeten laten zien. En dan denk ik dat het gevoel vanzelf weer een keer terugkomt”, aldus een optimistische Klaassen. “Op den duur wil ik gewoon in het eerste komen. Dat is wel de bedoeling.”

Vorige week scoorde Davy Klaassen pas zijn eerste doelpunt voor Jong Ajax. De blonde speler bepaalde de eindstand op 1-2 tegen FC Eindhoven. Dit seizoen speelde Klaassen in totaal zes wedstrijden in het beloftenelftal van Ajax. In 527 minuten voetbal pakte hij twee gele kaarten, maar scoorde dus afgelopen week zijn enige treffer tot nu toe.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/klaassen-het-gevoel-komt-vanzelf-weer-terug/