Boilesen wacht zijn kansen bij Ajax af

Bron: ajax1.nl

Voor Nicolai Boilesen is een vertrek niet aan de orde. De Deen, die deze week mee zal doen bij het Deense nationale elftal, denkt dat hij dit seizoen veel zal spelen.

“Natuurlijk zal ik aan spelen in het eerste elftal toekomen. Als ik dat doe, dan blijf ik ook in beeld bij de nationale ploeg van Denemarken,” zegt Boilesen tegen het Deense Ekstra Bladet. “Ik verwacht dat ik bij Ajax weer aan spelen toe ga komen. Daar ga ik voor. Ik weet zeker dat ik mijn kansen ga krijgen bij Ajax.”

Afgelopen vrijdag speelde de linksback nog mee met Jong Ajax. Een domper dat hij niet met het eerste mee mocht? Nee hoor. “Het was voor mij beter om op vrijdag te spelen.” Volgens Boilesen is het van belang om te kijken naar wat het beste voor hemzelf is. “Het gaat om wat het beste voor mij is zodat ik genoeg tijd heb om te herstellen tussen twee wedstrijden in.”

Volgens Deense media waren er ook clubs geïnteresseerd in de jonge Deen, die net terug is van zwaar blessureleed. FC Kopenhagen zag de komst van Boilesen wel zitten. Boilesen gaat echter voor zijn kansen in Amsterdam. “Ik ben net weer terug, dan zou het erg vroeg zijn om al te vertrekken.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/boilesen-wacht-zijn-kansen-bij-ajax-af/