Xandro Schenk definitief naar Go Ahead

Bron: ajax1.nl

Xandro Schenk vertrekt definitief naar Go Ahead Eagles. De verdediger werd vorig seizoen al verhuurd aan de club uit Deventer, met wie hij promotie naar de Eredivisie haalde. De in Almere geboren Schenk had nog een contract tot medio 2014 in Amsterdam, maar tekent een contract voor twee jaar bij de promovendus. Het is niet bekend of er een transfersom voor hem betaald wordt.

Sinds 2002 speelde hij in de jeugdopleiding van Ajax. De landskampioen wilde hem meer speeltijd gunnen en besloot hem te verhuren aan Go Ahead. Na het verslaan van VVV-Venlo en FC Volendam in de play-offs behaalde hij met de club promotie. “De promotie smaakt naar meer. Ik ben heel blij dat ik mezelf met en bij Go Ahead Eagles verder kan ontwikkelen op een nog hoger niveau.”

The Eagles was niet de enige club die geïnteresseerd was in Schenk, dat weet Edwin Mulder, voorzitter van de Overijsselse club. “Daarom zijn we erg blij dat we erin zijn geslaagd om een talent als Xandro voor nog eens twee seizoenen aan Go Ahead Eagles te binden. Hij is het afgelopen half jaar uitgegroeid tot een vaste en gewaardeerde kracht in ons elftal.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/xandro-schenk-definitief-naar-go-ahead/