Huurakkoord tussen Man. United en Ajax mogelijk

Bron: ajax1.nl

Ajax profiteert niet alleen van de voetbalkennis door de aanwezigheid van menig oud-voetballer bij de club, maar lijkt ook een slaatje te slaan uit de relaties die onder andere Frank de Boer, Marc Overmars en Edwin van der Sar hebben in de voetbalwereld. Laatstgenoemde sloot zijn carrière af bij Manchester United en deze club is volgens Nederlandse assistent-trainer René Meulensteen geïnteresseerd om talentvolle spelers te stallen bij Ajax.

“Voor die jongere gasten zou het goed zijn om minuten te maken. Ze moeten wedstrijden spelen. Niet in het Championship (red: De Engelse tweede divisie), maar wel bijvoorbeeld bij Ajax. Ik zal Edwin van der Sar daarvan keurig op de hoogte houden”, geeft Meulensteen aan tegenover het Algemeen Dagblad.

Op dit moment maakt Ajax al gebruik van een huurconstructie, maar dan met de Spaanse ploeg FC Barcelona. Isaac Cuenca komt momenteel een half jaar uit voor Ajax op huurbasis. Na dit seizoen zou de flankspeler weer terugkeren naar Spanje, maar omdat hij vanwege een blessure weinig gespeeld heeft is het mogelijk dat Cuenca nog een seizoen bij Ajax blijft.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/huurakkoord-tussen-man-united-en-ajax-mogelijk/