Verbeek: “Slaat natuurlijk nergens op”

Bron: ajax1.nl

Gertjan Verbeek was erg blij na de 3-0 overwinning op Ajax in de halve finale van de KNVB Beker. De trainer van AZ heeft zin in de finale die op 9 mei wordt gespeeld. Daarin neemt het elftal van Verbeek het op tegen PSV. “We gaan gewoon naar de finale.”

De trainer van AZ gaf toe dat de uitslag zeer geflatteerd was. “Dat we hier met 3-0 winnen slaat natuurlijk nergens op. We hebben alleen maar tegengehouden. Dat deden we goed. Na 74 minuten slaan we uiteindelijk toe”, geeft Verbeek aan tegen De Telegraaf. AZ kon hierna profiteren van de ruimtes die ontstonden. “Daarna moet Ajax nog meer risico nemen en scoren we in de 88e minuut en blessuretijd nog een keer. Heel geflatteerd, maar ik ben er niet minder blij om.”

Verbeek zal met zijn manschappen vol voor de winst gaan in de finale. “Ik heb als speler de bekerfinale ooit verloren. Als trainer moet ik hem dan maar eens winnen. Natuurlijk gaan we naar De Kuip om te winnen. We gaan het PSV zo moeilijk mogelijk maken. Laat dat duidelijk zijn”, zegt een strijdlustige Verbeek.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/verbeek-slaat-natuurlijk-nergens-op/