George Ogăraru traint mee met Jong Ajax

Bron: ajax1.nl

George Ogăraru is voor een periode terug in Amsterdam. De Roemeense rechtsachter blijft minimaal anderhalve week meetrainen met Jong Ajax. De inmiddels 32-jarige oud-Ajacied zit sinds afgelopen zomer zonder club en wil graag zijn conditie weer op peil brengen. John Bosman en Gery Vink waren bereid hem deze kans te gunnen.

George Ogăraru werd door Henk ten Cate in 2006 als sterkhouder van Steaua Boekarest naar Amsterdam gehaald. Na een sterk eerste seizoen en een bekerwinst, stelde zijn tweede seizoen teleur. De concurrentie van spelers als Bruno Silva en toptalent Gregory van der Wiel werd hem teveel. In het seizoen 2008/09 ging hij terug naar zijn roots. Ajax verhuurde hem aan Steaua.

In de voorbereiding van het daaropvolgende seizoen kreeg hij nog wel een kans, maar Martin Jol gaf de voorkeur aan Gregory van der Wiel. De Nederlands international speelde dat seizoen elke wedstrijd. Na dat seizoen was zijn vierjarige contract afgelopen en vertrok hij transfervrij naar het Zwitserse FC Sion, dat woensdag haar zevende trainer van dit kalenderjaar aantrok.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/george-ogararu-traint-mee-met-jong-ajax/