Dildo in je maag

Bron: www.afca.nl

Het is 25 oktober 2006 als Ajax een thuiswedstrijd speelt tegen Ado Den Haag. Op zich niets bijzonders, het uitvak is leeg en het duel wordt met 2-0 gewonnen. Nee, deze middag staat er maar één persoon centraal: Stefan Postma. De keeper is na een avontuur in Engeland bij Aston Villa en Wolverhampton Wanderers teruggekeerd naar Nederland om bij de Hagenezen onder de lat te gaan staan.

Een nieuwe start, een nieuw begin. Zou je denken. Een week voor het duel tegen Ajax werd echter duidelijk waarom de doelman het eiland aan de andere kant van de Noordzee wilde ontvluchten. Er circuleerde daar namelijk een DVD waarin te zien was hoe zijn vriendin hem anaal plezierde met een voorbinddildo. Postma had alles in werk gesteld om het verspreiden van het filmpje te voorkomen, maar was hier niet in geslaagd. Het nieuws verspreidde zich in Nederland als een lopend vuurtje en welke club wil je op zo’n moment niet tegenkomen? Juist, Ajax.

……

Lees het volledige artikel op http://www.afca.nl/uit-de-oude-doos/dildo-in-je-maag/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=dildo-in-je-maag