Van der Aat zet Ajax Europees voor schut

Bron: ajax1.nl

Henri van der Aat heeft Ajax bij de Europese topclubs in kwaad daglicht gezet. De commercieel directeur was afwezig bij de vergadering/presentatie van Maarten Fontein. De bijeenkomst ging over het eerste Europese rapport voor jeugdteams.

Van der Aat was er aanvankelijk wel, maar ging snel weg omdat hij het vliegtuig moest halen. Een paar dagen later zette Ajax wel een bericht op de officiële website dat de club teleurgesteld was in de UEFA en de ECA. In de Champions League voor jeugdteams zou geen plaats meer zijn voor de jeugdkampioenen, maar alleen voor deelnemers aan de grote Champions League.

Fontein is nog steeds boos als hij er aan terug denkt. “Nooit heeft hij inhoudelijk ook maar iets gezegd op de vergaderingen,” reageert de ECA-bestuurder in Voetbal International. “Hij was boos dat er in de nieuwe Champions League geen plaats is voor de jeugdkampioenen, maar voor de jeugdploegen van teams die daadwerkelijk aan de grote Champions League meedoen. Als hij even had geluisterd, zou hij begrijpen waarom.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/van-der-aat-zet-ajax-europees-voor-schut/