Ajax A1 weet geen beslag te leggen op Supercup

Het is na Ajax en Jong Ajax ook Ajax A1 niet gelukt om de Supercup te winnen. De A1 van de Amsterdamse voetbalclub nam het als landskampioen op tegen bekerwinnaar sc Heerenveen A1. Ajax opende de score via Sinan Keskin (foto), maar de Friese ploeg wist de wedstrijd uiteindelijk te winnen. Met negentig minuten op de klok stond het 1-2 in het voordeel van sc Heerenveen.

Ajax A1 opende uitstekend in de wedstrijd voor de Supercup voor A-junioren. Al na negentien minuten wist Keskin de 1-0 op het scorebord te zetten. De junior van Ajax wist een vrije trap te verzilveren. Ondanks het goede spel kantelde de wedstrijd in de tweede helft. In de 63e minuut viel de gelijkmaker. Het was Berend-Jan Schootstra die voor de Friezen het net wist te vinden.